A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Eljr.) szerint a településrendezési eszközök módosítása, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet jóváhagyása előtt egyeztetési eljárást kell lefolytatni.

Kecel településrendezési eszközeinek 108/2017.(Kt.hat.) és 20/2018.(Kt.hat.) számú határozatokkal indított módosításait, Kecel településképi arculati kézikönyvét, Kecel településképi rendeletét az Eljr. rendelkezései és Kecel Város Önkormányzat Képviselő-testületének partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2017.(II.16.) önkormányzati rendelete alapján partneri egyeztetésre bocsátom és a 2018. március 29-én 15 órakor tartandó lakossági fórumon ismertetem.

A lakossági fórumon ismertetett véleményezésre bocsátottak papíralapon megtekinthetők és javaslatok, vélemények tehetők írásban a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal 6237 Kecel Fő tér 1. címre vagy szóban a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal Építésügyi Csoportján ügyfélfogadási időben 2018. április 9-ig.

A koncepcióval kapcsolatos dokumentumok a következő könyvtárból letölthetőek:
Településfejlesztési koncepció


Véleményeket, javaslatokat fenti határidőig elektronikusan a címre fenti határidőig kérem.

Haszilló Ferenc, polgármester


Kecel, 2018. március 21.

Elektronikus ügyintézés

 

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

facebook module joomla

Facebook ajánlók

joomla fanbox module joomla
facebook like box joomla

Ki olvas minket

Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat