Civil szervezeteink hírei

Keressük a Kecel vallásos életéhez kötődő emlékeket

Kecelen több mint 250 éves múltja van a katolikus keresztény életnek. Egyházi és társadalmi összefogással a Kész Keceli Szervezete a lakosság segítségét kéri városunk hitélethez kötődő emlékeinek összegyűjtéséhez, regisztrálásához, kiadványban történő bemutatásához. A közeljövőben a közterületi és út menti kereszteket, szobrokat, Mária képeket, emlékműveket, műalkotásokat szeretnénk felkutatni és bemutatni, jelenleg ezek keletkezésének és sorsának történetét gyűjtjük.

Kérjük, akinek hiteles információja van épített egyházi örökségünk múltjáról,  jelezze (ha lehet, írásban is) a Plébánián vagy dr. Suhajda Jánosnál.

KÉSZ

Kecel Kézilabda Club

FELHÍVÁS!

SEGÍTŐKET KERESÜNK a III. Pünkösdi ASTRON Utánpótlás Kézilabda Tornára! Az ország egyik legnagyobb utánpótlás eseményén a mérkőzés helyszínein kell a csapatoknak segíteni, mérkőzésekről jegyzőkönyvet vezetni.

Érdeklődni a Kecel Kézilabda Club oldalán PRIVÁTBAN!

A Torna ideje: 2015. május 22-25.

Segíts, hogy segíthessünk!

Magyar Vöröskereszt Szociális 2015/1
FIGYELEMFELKELTŐ,  ADOMÁNYGYŰJTŐ AKCIÓ
pályázata keretében, tartós élelmiszergyűjtést folytatunk.
Az adománygyűjtés lényege, hogy a
•    kisnyugdíjasokat
•    tartósan beteg gyermekeket
•    fogyatékkal élőket segítsük.
Az adománygyűjtés időszaka: 2015. május 11. - május 25.

Felajánlásaikat a Szociális és Gyermekjóléti Központ
(6237 Kecel, Kossuth L. u. 4-6.) épületébe várjuk.

Munkanapokon 8 – 16 óra között
Kapcsolattartók:     Trepákné Farkas Katalin
Váradi Gusztáv            Tel.: 78/420-092

Horgászok figyelem!

A Keceli Sporthorgász Egyesület értesíti a tisztelt tagokat, hogy a 2015-ös évre enge­délyeket Haszilló József (Kecel, Táncsics u. 9/2., tel.: 20/220-19-90) gazdasági vezető­nél válthatnak. A 2014. évi DVCS-engedély 2015. január 31-ig érvényes.

Éves közgyűlés: 2015. március 1.,15 óra, Városi Könyvtár és Művelődési Ház.
Tisztelettel: a vezetőség

A Mozgáskorlátozottak keceli csoportja közgyűlést tart 2015. január 19-én hétfőn 14 órakor a Városi Könyvtár és Művelődési Ház kiállító termében.

Minden egyesületi tag megjelenésére számítunk!

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítványt. Az Alapítvány hatalmas segítséget nyújt a Kecelen működő gyepmesteri telepen lévő árva kutyák örökbeadásában. Ezért is szeretnénk, ha a helyi polgárok jobban megismernék tevékenységünket és az állatbarátok részt vennének abban.

Bővebben: Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány

A Kiskőrös és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete 2014. augusztus 21-én (csütörtökön) 14 órakor közgyűlést tart a Városi Könyvtár és Művelődési Házban, melynek témája a helyi csoportvezető megválasztása lesz. A vezetőség kéri a tagokat, hogy a közösség további életét jelentősen meghatározó döntés érdekében az eseményen valamennyien vegyenek részt.

Détári Ferencné elnök

Kecel Városi TV

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás