Statikus sport

Elkészült a Ligetben a „Street Workout” sportpark


2017. december közepén adta át a kivitelező NYF-BAU Kft. az Önkormányzat számára Kecel új szabadtéri sportparkját. A Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Program jóvoltából az országban több mint száz ilyen sportpark épült meg. Az Önkormányzat sikeres pályázata eredményeként egy 150 m2 alapterületű D típusú sportpark került kialakításra a Ligetben a víztorony mellett. A beruházó Nemzeti Sportközpontok által megvalósított létesítmény ingyenesen került az önkormányzat tulajdonába és kezelésébe. A beruházás értéke meghaladja a 16 millió forintot.A Street-Workout hazánkban is egyre népszerűbb sportág. A Street Workout egy szabad (saját) testsúlyos edzés, mely nagyon látványos és teljesen ingyen elérhető edzésmódszer mindenki számára.  Az Egyesült Államokból kezdte meg hódítását és lényegében a calisthenics alapjait felhasználva alakult ki. Az edzés során általában csak a saját testsúlyt használva történnek az edzések. A népszerűsége a gyakorlatok szabadságában, a nagyszerű fizikum, erő felépítésében rejlik, egy bárhol elvégezhető edzést kínál a saját testsúlyunkkal, akár egyedül, akár csoportosan.

 


A sport olyan gyakorlatokat vesz alapul, mint a fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, guggolás, stb. Ezeket megszínesítve akrobatikus gyakorlatokkal, freestye "szabad stílusú" elemekkel - gyakorlatokká faragják a sportolók, és tulajdonképpen ez adja a varázsát.
A sportból világbajnokságot is rendeznek, minden évben egyszer, amiből kis hazánk már elért dobogós helyezést is. Emellett világkupa sorozatokra is sor kerül minden évben több helyszínen. Az egész világon elismert versenysporttá, életmóddá nőtte ki magát!
 Az eszközök használati útmutatója itt elérhető.

Kérjük az eszközök rendeltetésszerű használatát!

 

 

 

 

 

Kecel Fitness Club

A több mint 10 éves Keceli Fitness Club várja új és meglévő vendégeit a Kossuth utcán.

(Cím: Kecel, Kossuth L. u. 22. Nyitvatartási időnk: 10-12-ig  16-21-ig)  tel.: 30/511-2755 vagy 20/559-9511

 

1. Gyerek torna (3 éves kortól 6 éves korig)

2. Aerobic (Minden 5. alkalom ingyenes)

3. Női torna (30 feletti nők számára minden 5. alkalom ingyenes)

4. Bemelegítés/gyakorlat

5. Kondi gépek

6. Pingpong, darts, boxzsák

7. Gőz szauna

8. Álló szolárium

Legalább 5 fő esetén előre egyeztetett időpontban a nyitvatartási időn kívül is kinyitjuk a termet.

Szolgáltatásaink:

Szauna:

A hőt már ősidők óta az egyik leghatékonyabb gyógyító terápiának tartják. Az ókori görögök és rómaiak nem véletlenül építettek több ezer melegvizű termálfürdőt, az amerikai kontinens őslakos indiánjai pedig - minden jótékony hatás tudatában - izzasztó fülkéket emeltek. A skandináv államokban a hosszú élet titkát tartják a gőzszaunában. Aki rendszeresen leizzadt odabenn, az egészsége javulására, betegségei gyógyulására számíthatott. Ma sincs ez máshogy, hiszen immár tudományosan is bizonyított tény, hogy egy alapos szaunázás edzés értékű. Annyi a különbség, hogy egy edzés alatt a hő, a mozgás hatására belőlünk "indul", a szaunában a külso hőre reagál a szervezetünk.
A gőz szaunázás magas hőfok és páratartalom alatt megtisztítja a testet. Az anyagcsere folyamatok következtében keletkező melléktermékeket, valamint a bőr felszíne alatt felhalmozott káros vegyszereket, pl permetezőszer, az izzadással apránként a test kiveti magából. Továbbá a táplálkozási szokások következtében felgyülemlett káros zsírsejteket, az izzadás eltávolítja, ami súlycsökkenéshez vezethet. A gőz képződéshez adagolt illóolajat, pl eukaliptusz, menta stb. tisztítja légcsöveinket. A kutatások eredményei szerint a felgyorsult gyógyulási folyamatok annak köszönhetőek, hogy a mesterségesen produkált lázas állapot hatására megnő a növekedési hormon szintje.

Nem nehéz belátni, hogy érdemes beiktatnunk a heti edzésprogramunkba a szaunázást! Előbb-utóbb ettől is ugyanolyan függésbe kerülünk majd, mint magától a rendszeres edzéstől!

Álló szolárium:

A szoláriumozás megkezdése előtt munkatársunk segítségével meghatározhatja az Önnek megfelelő időtartamot. A szolárium kozmetikumok elősegítik a tartós barnulást, de nem védenek a leégéstől! Az állószolárium előnyei a fekvő szoláriumokkal szemben: Sokkal higiénikusabb, mivel a testfelület nem érintkezik a szolárium csöveket takaró plexivel. Nincsenek fehér foltok a bőrön (pl. lapocka alatt), sem leégés a hason (ahol vékonyabb a bőrréteg) és a popsin (mivel nem érintkezik a forró plexivel). Rövidebb idő alatt elérhető a kívánt barnaság. A szolárium aktiválja a szervezet saját fényvédő mechanizmusát. A bõr felső rétegének barnítása és vastagítása 100 faktoros fényvédelmet jelent. A szoláriumhoz való bőrápolási védőkrémeket ajánlunk különböző színekben, pl erős barna, vörös stb színekben. Ezek felgyorsítják a barnulást, védik a bőrfelületet a kiszáradástól, illetve puhítják bőrfelületeinket.

 

 

Masszírozó gépek:

Rezgő maszírozó gépeink elősegítik a

bőr alatti vérkeringést,

fellazítják helyreigazítják letapadt izmainkat,

zsírsejtek eltávolításával alakot formál,

fáradt testrészeket ellazítja,

mindezt saját öltözékben,

5-10-20 perces ütemekben.

Gyerekeknek helyet biztosítunk, érdekes játéktárgyakkal felszerelt gyereksarokba.


Nagyobb térképre váltás

Horgászat hírei

Keceli Sporthorgász Egyesület
 

Horgásztavunk 9 ha vízterülettel az ország egyik legszebb természetvédelmi területén, a Vörös-mocsárban Bajától 54 km-re, Kiskőröstől 12 km-re az 54-es főút és a Duna-völgyi-főcsatorna között helyezkedik el. Horgászainkat és vendégeinket kulturált környezetben fogadjuk, ivásra alkalmas kutakkal és főzőhelyekkel. A vízpart tisztaságára és rendezettségére, valamint a horgászrend betartására horgászaink és képzett halőreink vigyáznak. Fogható halaink a következők: ponty, amur, szürke harcsa, süllő, csuka, kárász, dévérkeszeg, stb.

Tavunkon minden évben horgászversenyeket (háziverseny, harcsafogó verseny) rendezünk, melyekről Csengődi István versenyfelelős nyújt információt / tel. 06-20/61-88-615 

Horgászvizünkre területi jegy, valamint napijegy kapható.
 

Elérhetőségek:
2019 januárjától a Keceli Sporthorgász Egyesület irodájának címe:
Kecel, Fürst Sándor u. 28.
Jegyértékesítő: Csengődi István / tel.: 06-20/61-88-615 

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 13.00-17.00,
péntek, szombat: 13.00-19.00 
(Telefonos bejelentkezés ajánlott!)
Honlapunk: www.kecelhorgaszegyesulet.hu
 

Adminisztrációs tevékenységünk:

Jegyértékesítés (állami jegyek igénylése és területi jegyek váltása), horgászkártya igénylés, fogási napló leadás. A 2019. évtől minden horgász számára kötelező regisztrációs kártya igénylésében segítséget nyújtunk.

 

Tisztségviselők:
Elnök: Grúber Károly
tel. 0670/38-74-291

Gazdasági vezető: Haszilló József
tel. 0620/22-01-990

Titkár: Polgár Mátyás
tel. 0620/381-81-53
 

Elnökségi tagok:
Csengődi István versenyfelelős – tel. 0620/61-88-615 
Katona Tibor tógazda – tel. 0670/678-51-43

Felügyelő Bizottság elnöke:
Schaffer Ferenc

Felügyelő Bizottság tagjai:
Hatházi László
Hugyi László

Az egyesület története

A keceli Horgász Egyesület, később Sporthorgász Egyesület 1971-ben alakult. Első elnöke Nánai István volt, aki ma is aktív tagja az egyesületnek. Kezdetben 60-80 fővel működött az egyesület, majd a kilencvenes évek közepére 160 főre gyarapodott a létszám. Jelenlegi létszáma 367 fő.

2011. augusztus 7-től új vezetősége van az egyesületnek Grúber Károly elnök vezetésével. A cél a horgászok kiszolgálása, a vizek és az egyesületi vagyon gyarapítása törvényes eszközökkel, a tagsággal közösen.

Az egyesület jelenleg a 9 hektáros Sima-tón és a 22 hektáros Vörös Mocsár I. horgászterületen, valamint a Duna völgyi Főcsatornán biztosít kulturált horgászati lehetőséget az egyesület horgászainak és vendéghorgászainak.

Feltöltés alatt!

A keceli Futball Club Egyesület
 

A keceli futball ténylegesen 1921-ben alakult meg, 1995-ben lett egyesületi formában önálló futball club.

A Kecel FC Egyesület 2010. február 3-án megtartott közgyűlésén több fontos döntés született. A közgyűlés újraválasztotta a vezetőséget és módosította az egyesület alapszabályát is.


Az egyesület tisztségviselői:
Elnök: Haszilló Ferenc
Elnökhelyettes: Hegedűs István
Elnökségi tag: Németh Tibor
Pénzügyi vezető: Flaisz Józsefné
Szakosztályvezető: Császár Ferenc
Felügyelő Bizottsági elnök: Doszpod Ferenc
Felügyelő Bizottsági tag: Flaisz István és Sendula László


A megtartott közgyűlésen a futball szakosztály vezetősége célul tűzte ki, hogy a város hírnevéhez méltóan ősztől egy osztállyal feljebb, a megyei II. osztályba való feljutás az elfogadható eredmény. A célt a csapat remek szerepléssel teljesítette, feljutás után az első év mérlege újoncként a 9. hely, míg az ifjúsági csapat a 4. helyet szerezte meg. 2013-tól a felnőttek az első osztályban versenyeznek.
 

Jelenleg a felnőtt csapat edzője Doszpod Ferenc, az ifjúsági csapatot Hunyadi László, az utánpótlás fiatal focistáit pedig Verba József vezeti.
 

Bízunk a jó folytatásban, és a becsületes helytállásban, hogy minél többen szeressék, megszeressék ezt a sportágat.
 

Köszönettel: Kecel Futball ClubKecel FC pályázati dokumentumai:


Jóváhagyó határozatok:

2020-as év dokumentumai

2019-es év dokumentumai

2018-as év dokumentumai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2020

Elmarad a 2020-as FLORA

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 111 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató