Járási hírek

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a kiskőrös város főtéren zajló építési kivitelezési munkálatok miatt a kiskőrösi járási hivatal  6200 kiskőrös petőfi tér 1. Szám alatt működő ügyfélszolgálatai ( okmányiroda  és szociális ügyintézés)
Előreláthatólag 2014. December 31-ig a kiskőrösi polgármesteri hivatal hátsó bejáratain keresztül (pozsonyi utcából, illetve a központi buszmegállóval szembeni bejáraton) közelíthetők meg.
Türelmüket  köszönjük !

Bővebben: Járási hírek 12.04.


A Kiskőrösi Járási Hivatal tájékoztatása a 2014.04.06-ai országgyűlési választáson való részvétel lehetőségének biztosítása érdekében az okmányirodákban kialakított ügyfélfogadási rendről.

Bővebben...

Bővebben: Járási hírek 04.03.

Kárenyhítési hozzájárulás igénybevételével kapcsolatos tájékoztató a gazdálkodók részére
Tisztelt Gazdálkodók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy azok a termelők, akik a 2014. évben kárbejelentést tettek, annak összegét, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának honlapján közzétett 3-6. számú mellékletek felhasználásával számíthatják ki.(www.bkmkh.hu)

Bővebben: Járási hírek 11.25.

2014. január 1-jétől a Kiskőrösi Járási Hivatal illetékességi területén működő Okmányirodák ügyfélfogadási rendje megváltozik a mellékelt táblázatban foglaltak szerint.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a www.bkmkh.hu weboldalon, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal oldalán belül elérhető a járási hivatalok honlapja is. Ez a weboldal jelenleg még feltöltés alatt áll, de a későbbiek során itt is tájékozódhatnak az állampolgárok az ügyfélfogadás rendjéről,valamint a fontosabb, aktuális hírekről, időpont-foglalási lehetőségekről.

Kiskőrös, 2013.december 23.


Bővebben: Járási hírek 12.23.

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2019 októbere

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések