Sajtótájékoztató


Kecel Város Önkormányzata és a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal 2014. június 3-án sajtótájékoztatót tartott a következő témákkal: Kecelnek ajándékozta fotógyűjteményét Nánai István, igazolványt kaptak a hivatal dolgozói, aktuális események összefoglalója és az előző sajtótájékoztatón felmerült kérdések megválaszolása.

Bővebben: Sajtótájékoztató 06.03.

Kecel Város Önkormányzata és a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal 2014. május 13-án sajtótájékoztatót tartott, amelynek témái a következők voltak: európai parlament tagjainak választása, májusi események, valamint helyi aktualitások és ivóvizes konténer megnyitása.

Bővebben: Sajtótájékoztató 05.14.

Polgármesteri sajtótájékoztató
Kecel Város Önkormányzata és a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal április 8-án sajtótájékoztatót tartott, amelynek témái a következők voltak: országgyűlési képviselők választásának eredményei, bizonyságlevél az adósságátvállalásról, előző sajtótájékoztatón felmerült kérdések megválaszolása.
Haszilló Ferenc, Kecel város polgármestere köszöntötte a Kecel Városi Televízió nézőit és a sajtó megjelent munkatársait.  A jelenlegi 98,93 százalékos feldolgozottság mellett a FIDESZ-KDNP jelöltje, Bányai Gábor, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke 19654 szavazattal az első helyen végzett a 05. számú egyéni választókerületben. Őt követi 9364 szavazattal Farkas Gergely (Jobbik), valamint Török Zsolt (MSZP) 7021 szavazattal. A keceli szavazókörökben leadott szavazatokat dr. Beros András jegyző ismertette:

Jelöltekre leadott szavazatok:

Bővebben: Sajtótájékoztató 04.08.

Kecel Város Önkormányzata és a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal április 29-én sajtótájékoztatót tartott, amelynek témája pályázat a szennyvízcsatorna bekötésre fogyatékossági támogatásban részesülők számára, az áprilisi rendezvények összefoglalója valamint az előző sajtótájékoztatón felmerült kérdések megválaszolása volt.
Haszilló Ferenc, Kecel Város polgármestere köszöntötte a Kecel Városi Televízió nézőit és a sajtó megjelent képviselőit. A polgármesteri sajtótájékoztató témáinak felvezetését követően Dr. Beros András jegyző úr a Kecel város szennyvízelvezető hálózat bővítésének III. ütemében fogyatékossági támogatásban részesülők számára nyújtott segítségről elmondta:

Bővebben: Sajtótájékoztató 04.29.

Kecel Város Önkormányzata és a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal március 25-én sajtótájékoztatót tartott, amelynek témája az áprilisi rendezvények, az országgyűlési képviselők választása, valamint az előző sajtótájékoztatón felmerült kérdések megválaszolása volt.
Haszilló Ferenc, Kecel Város polgármestere köszöntötte a Kecel Városi Televízió nézőit és a sajtó megjelent képviselőit.
Az április rendezvényekről részletes beszámolót kaptunk, melyek a következők:

Bővebben: Sajtótájékoztató 03.25.

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 218 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató