ELBIR


ELBIR - 2018 július

ProfileFelkerültek oldalunkra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának legfrissebb hírlevelei, melyek az alábbi témákról szólnak:

- Biztonság és vészhelyzetek a határon túl - nem minden áron kell elvállalni a külföldi munkát. Az anyagi jólét csábításának megvannak a maga veszélyforrásai!

- Folytatódik az „Ovi-Zsaru” program. Nem lehet elég korán elkezdeni a bűnmegelőzési felvilágosítást, de szerencsére a legkisebbek is fogékonyak a prevencióra.

- GDPR - General Data Protection Regulation, magyarul általános adatvédelmi rendelet. Nem kell félni tőle, csak meg kell ismerni!

A fenti hírlevelek letöltése

ELBIR - 2018 március

ELBIR hírlevélFelkerültek oldalunkra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának legfrissebb hírlevelei, melyek az alábbi témákról szólnak:

- Engedd el a fantáziád és mutasd meg kreativitásodat! A kisfilmeddel napi jegyet nyerhetsz a VOLT Fesztiválra!

- A jó idő beköszöntével várható, hogy a kisebb lopások száma is megszaporodik. Sokan már elővették a kerékpárjukat, így célszerű rájuk különösen odafigyelni, hiszen a pár percnyi őrizetlenül hagyást, figyelemlankadást is kihasználják az alkalmi tolvajok.

- Állandó, gyötrő fájdalmakra kínálnak eszközöket a különböző termékbemutatókon, amelyek szórakozási, kimozdulási lehetőségnek is számítanak az idősek számára. Ők azok, akiket könnyen átvernek!

- Az ünnepek előtti forgatagban, a piacok, vásárok területén előforduló zsebtolvajlások, lopások, gépkocsi feltörések megelőzése érdekében fontos, hogy elővigyázatosak legyünk!

A fenti hírlevelek letöltése

ELBIR - 2017 december

ProfileFelkerültek oldalunkra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának legfrissebb hírlevelei.

Ide kattintva letöltheti és elolvashatja a decemberi bővebb tájékoztatókat az alábbi témákban:

1. A szeretet ünnepe leginkább az ajándékozásról, de sajnos van, akinek a lopásokról szól. Az ünnepi forgatagban bárkivel és bármikor megtörténhet vásárlás közben, ha nem figyel kellőképpen értékeire.

2. A tűzijáték és pirotechnikai eszközök használatára, tárolására és árusítására szigorú szabályok vonatkoznak, amelyekkel jobb tisztában lennünk, ha nem szeretnénk büntetéssel vagy balesettel indítani az új évet.

ELBIR - 2018 február

ELBIR
Felkerült oldalunkra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának legfrissebb hírlevele, melyet a linkre kattinva letölthet:

Áldozatok napja bűnmegelőzési hírlevél

ELBIR - 2017 október

RendőrségFelkerültek oldalunkra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának legfrissebb hírlevelei.

Ide kattintva letöltheti és elolvashatja a februári bővebb tájékoztatókat az alábbi témákban:

1. Vigyázzon a csaló faárusokkal és fa tolvajokkal! A fűtési szezon közeledtével megszaporodik az illegális fakitermelések, falopások száma, illetve számtalan házaló kínál olcsó tüzelőt gyanútlan embereknek.

2. Láthatóság=Biztonság. A téli hónapokban rövidebbek a nappalok, ráadásul köd is gyakran nehezíti a közlekedők dolgát. Ezért a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak nagy gondot kell fordítaniuk arra, hogy láthatóvá tegyék magukat.

3. Az internetes bankolásnak is van veszélye. A kiberbűnözés első számú motivációja régóta a pénzügyi haszonszerzés, így nem meglepő, hogy a támadások jelentős része az online bankolást veszi célba.

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 279 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató