Uncategorised

A Corridor Business Language School - a PTE FEEK Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ partnereként - tanfolyamot indít Kiskőrösön, a KT Általános és Középiskola Bem József Általános Iskolájában, magas jelentkezési létszám esetén Kecelen is.

Bővebben: Angol nyelvtanfolyam

A tartós kánikula miatt péntek 0 órától vasárnap éjfélig hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-hez csütörtök délelőtt eljuttatott közleményében azt írta: az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek a Kárpát-medence fölé.

Bővebben: Hőségriadóval kapcsolatos lakossági tájékoztatók

Az augusztus 16-án (szombaton) 14 órakor kezdődő szüreti felvonulásra lovasok és fogathajtók jelentkezését várjuk, Haszilló Lászlónál a 06-20/43-48-655-ös telefonszámon.

Július 8-án került aláírásra a három város, Kiskőrös, Soltvadkert és Kecel megállapodási szerződése az ivóvízminőség-javító program keretében történő munkálatok kivitelezésére. A KEOP forrásból megvalósuló programban 15 település szerepel, melyek közül 12 településen már folynak a munkálatok, a három városban azonban – közbeszerzések, jogi ügyek intézése után – most indul a munkaterület átadás.

Bővebben: Kezdődik az ivóvízminőség-javító program kivitelezése


Szüreti felvonulásra csőszlányok és csőszlegények jelentkezését várom.
Turbucz Lászlóné 78/890-545

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 327 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató