Tisztelt Keceliek!

Kecel város polgármestereként tájékoztatom Kecel város lakosságát, hogy az önkormányzat kezelésében él a elektronikus levelezési cím és a 78/420-211 (8-as mellék) telefonszám, ahol minden hétköznap 09:00 és 12:00 között munkatársaim várják a rászorulók és a 70 év feletti, otthon egyedül lévő idős emberek jelzéseit. Az elektronikus levélcímen természetesen a fenti időszakokon kívül is várjuk a jelzéseket.

A 70 év feletti, idős embereket ez úton is kifejezetten kérjük, hogy otthonaikat lehetőleg ne hagyják el, igényeiket a fenti elérhetőségeken jelezzék, és munkatársaink biztosítani fogják ellátásukat, részükre bevásárlásokat végeznek.

Tájékoztatom a lakosságot arról is, hogy a mai napon az önkormányzat, az Egyházi Oktatásért Alapítvány és a KUNSÁGI ÖKO FITT TSE civil szervezet együttműködési megállapodást kötött a rászorulók ellátásának biztosítására, illetve arra az esetre, amennyiben a járványhelyzet tovább fokozódik. Az együttműködési megállapodás keretében pénzbeli és természetbeni adományok gyűjtését, azok tárolását és a beérkező igények alapján történő elosztását fogjuk elvégezni.

A pénzbeli adományokat az Egyházi Oktatásért Alapítvány 11732136-20007614 vagy a KUNSÁGI ÖKO FITT TSE 52500082-11056036 számú számlaszámára várják, míg a természetbeni felajánlások gyűjtését szervezett időpontokban hajtjuk végre (ennek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatom a lakosságot). Kérjük a pénzbeli adományt felajánló személyeket, hogy a közleményben tüntessék fel a „kecelijarvany” jeligét, amennyiben ez elmarad, nincs lehetőség az adományok felhasználására.

Az adományok felhasználásáról a civil szervezetekkel közösen felállított akciócsoport fog dönteni, ennek részleteiről szintén a későbbiekben tájékoztatom a lakosságot.

A következő napokban további civil szervezettekkel veszem fel a kapcsolatot, a kidolgozás alatt levő cselekvési terv megvalósítása érdekében.

Kecel, 2020. március 18.
Haszilló Ferenc polgármester

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2020 februárja

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató