Maszgyártás

Tisztelt Keceli Polgárok!

Kecel város polgármestereként tájékoztatom a lakosságot, hogy a járványhelyzet kezelésére kialakított akcióterv következő pontjaként a város megkezdte közel 1000 db, többszöri használatra alkalmas védőmaszk legyártását, melyekhez a szükséges orvosi textília már átadásra került az önkéntes varrónők számára.

A gyártás befejezéséig az egyik helyi kisvállalkozó nagylelkű, 2x500.000,- Ft összegű adománya lehetővé tette azt is, hogy további 1500 db egyszer használatos sebészi maszk beszerzése iránt intézkedjen a város, amelyet elsősorban a Csendes Ősz Idősek Otthona és az önkormányzat intézményei számára, valamint a helyi egészségügyi dolgozók ellátására kívánunk fordítani.

Folyamatosan érkeznek adományok természetbeni és pénzbeli formában, amelyeket az adományozóknak ezúton is köszönünk. Kérem a lakosságot, hogy továbbra is fordítsunk fokozott figyelmet idős embertársainkra és a személyes higiéniára társas kapcsolataink során!

Ne feledjék, a város senkit sem fog magára hagyni, és közösen, összefogásban, egymást segítve átvészeljük ezeket a nehéz időket.

 

Kecel, 2020. március 25.
Haszilló Ferenc polgármester

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2020 februárja

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 177 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató