Kedves Látogató!

Örömmel tölt el, hogy városunk honlapján köszönthetem Önt! Ez a kis település, amely a Duna-Tisza köze egyik legfrekventáltabb helyén terül el, nagy történelmi múltra tekint vissza.

Kecel különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 9000 főt számláló Bács-Kiskun megyei település, az 54-es főút mentén. A városhoz közel található nagyobb települések: Kalocsa, Kiskőrös, Soltvadkert és Kiskunhalas.

Látnivalókban és természeti adottságokban gazdag: a Vörös-mocsár, a Natura-tőzegbánya, a Kenderföldi-tó, a Liget mellett a Pintér Hadtörténeti és Haditechnikai Park, a Városi Múzeum és az Ősök Parkja mind egy-egy kis csodája életünknek.

A lakosság szívesen fogadja az idelátogatókat. Aki nyugalomra vágyik, a Horgászpark, a Sima-tó vagy a Szőlőfürt Szabadidőpark csodálatos környezetében, a tiszta levegőn biztosan megleli azt. Kulturális, sport és szabadidős programjaink lehetővé teszik a gyermekes családok számára is az önfeledt kikapcsolódást.

Nemzetközi rendezvénnyé nőtte ki magát az évtizedek óta, december első hétvégéjén megrendezésre kerülő FLORA Virágfesztivál, amely idén 30. alkalommal kerül megrendezésre. 14 éve társrendezvénye a Keceli Országos Fazekas Kiállítás és Pályázat. Évről évre nagyobb sikernek örvend a közösségek, civilek által szervezett júniusi Meggyfesztivál és az októberi Birkafőző verseny. (Részletek)

Reméljük, hogy honlapunkon barangolva sikerül felkeltenünk érdeklődését, hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk, s megtapasztalja a keceli emberek vendégszeretetét. Bízunk abban, hogy vendégeink jó hírünket viszik, személyes élményekkel gazdagodva távoznak, és később újra visszatérnek településünkre.

Szívből kívánok mindenkinek jó böngészést, maradandó élményeket és hasznos időtöltést!

Haszilló Ferenc
 polgármester

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2020 januárja

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 135 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató