×

Hiba

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but ertektar is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Hírek

Válasszon egy témakört az alábbi listából, majd kattintson annak a cikknek a címére, melyet el szeretne olvasni.


A MÁV Zrt. közleménye szerint 2019. május 7-én (kedden) Kecel kül- és belterületét érintően, a vasúti pálya nyomvonalán vegyszeres gyomirtásra fog sor kerülni. A környező ingatlanok tulajdonosait, bérlőit és kezelőit érintheti a tevékenység.


„Negyedik Roma hagyományőrző és holokauszt emléktábor” – CÍMMEL NYELVI KÖRNYEZETBEN MEGVALÓSULÓ NEMZETISÉGI TÁBORT SZERVEZETT A KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT ZAMÁRDIN  2018.08.13 – 2018.08.17. KÖZÖTT

 

NEMZ-TAB-18-0026

                               

A Keceli Roma Nemzetiségi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával 416.000 Ft elnyert vissza nem térítendő támogatásból a NEMZ-TAB-EPER-17-0042 azonosítószámú pályázat keretében 15 fő roma/cigány, hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű diákot táboroztatott a Balaton déli partján.

A program során célunk volt, hogy a Kecelen tanuló általános iskolás diákok és a tehetséggondozó programban résztvevő roma/cigány, hátrányos helyzetű tanulóknak egy 5 napos tábort szervezzünk. A tábor tematikája szerint a cigány népismeret, a szokások és hagyományok, a multikulturalitás, illetve a cigányzene elemeinek megismertetése és képzés állt.

A tábor ideje alatt nagy hangsúlyt fektettünk a nyelvi képzésre, zenében, szövegolvasásban, szövegértésben próbáltuk fejleszteni a tanulókat, melyhez a szükséges tárgyi és tankönyvi eszközök rendelkezésünkre álltak. A cigány népismereti elemek mellett fontosnak tartottuk, hogy gyerekek magyar identitás tudata is fejlődjön, ezzel lehetőséget biztosítva a társadalmi integrációra, az elfogadásra, a toleranciára és a munkában való tisztességes helytállásra egyaránt.

A tábor ideje alatt a saját nyelv mellett, minden nap más-más programelemet valósítottunk meg, köztük cigány táncházat, valamint kézműves foglalkozásokat különböző mesterségek képviselőinek közreműködésével.Gallyazási munkálatok Kecel területén!

Városunkban gallyazási munkálatok folynak.
Az erről szóló lakossági felhívás ide kattintva elolvasható.

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2019 július

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 100 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató