FLORA 2018. fotópályázat


Kecel Város Önkormányzata 7. alkalommal hirdeti meg a FLORA Virágfesztiválhoz kötődő fotópályázatát, melyen lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

Idei témáink:
 

„A” kategória – Szerelmes virágok

Pályázni lehet a 2018. december 7-9. között megrendezésre kerülő FLORA Virágfesztivál ideje alatt, a Városi Sportcsarnokban készített fotókkal, melyeken személyek nem, kizárólag a FLORA virágai szerepelhetnek, a kiállítás dekorációi (tárgyai, berendezései) között. Mivel a virágfesztivál főtémája idén a szerelem, elvárás, hogy a fotókon ez az érzés, hangulat felismerhető legyen. A beküldött alkotások optimális felbontása min. 1536x2048 ~ 3,1 MP.

Egy pályázó maximum 5 db színes, JPEG formátumú képet küldhet be e-mailben, a e-mail címre. A fotókhoz a www.kecel.hu oldalról letölthető, „A” jelölésű jelentkezési lapot kérjük mellékelni!

A zsűri által kiválasztott képek 2019. január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen kerülnek kiállításra a Városi Könyvtár és Művelődési Házban, és eredményt is ez alkalommal hirdetünk.


„B” kategória – Szelfizz a FLORA Virágfesztiválon!

Készíts szelfit pároddal a szerelem jegyében 2018. december 7-9. között a FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás területén, a rendezvény bármely jól beazonosítható pontján, háttérben a kiállítások, rendezvények részleteivel! Like-old Facebook oldalunkat, és a fotót töltsd fel ugyanide: https://www.facebook.com/Florakecel

E kategóriához jelentkezési lap kitöltése nem szükséges, viszont kérjük, hogy a feltöltő december 10-18. között Facebook profilján elérhető legyen! A résztvevők között december 13-án 14 órakor ajándékokat sorsolunk ki, illetve a legviccesebb, legkreatívabb pályázó
a „Szervezők kedvence” díjat kapja.

Pályázatunkon lehetőség van csak az egyik, vagy mindkét kategóriában indulni.
 

A fotók beküldésének időszaka:
„A” kategória: 2018. december 7. – december 17.
Beküldési cím:

„B” kategória: 2018. december 7. – december 11.
Feltöltési cím: https://www.facebook.com/Florakecel

 

További technikai információk:

Az „A” kategória esetében a képeket egyenként kérjük az e-mailhez csatolni, elnevezése a fotós nevét és a kép címét tartalmazza.

A jelentkezési lap letölthető itt. Fontos, hogy a jelentkezési lapon a fotók elnevezése egyezzen meg az e-mailhez csatolt fotók elnevezésével!

A jelentkezés beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Amennyiben 2 napon belül visszajelzés nem érkezik, kérjük, hívja az információs telefonszámot: 06-20/96-56-888.
A pályázó a nevezés beküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a fotók saját alkotásai, azok felett másik félnek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó továbbá tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában a képekkel kapcsolatban kifogás merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében őt terheli.

A nevezéssel együtt a pályázó hozzájárul, hogy a fotókat Kecel város a média megjelenések során, kiadványokban és kiállításokon a virágkiállítás népszerűsítése és a város bemutatása céljából bármikor felhasználhatja.

A képeket szakmai zsűri bírálja el.
 

Szeretettel várjuk a pillanatokat!

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2019 július

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 78 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató