Önkormányzati hírek

Tavaszi pályázatok 2021

Írásokat és rajzokat várnak a tavaszi pályázatokra

Kecel Város Önkormányzata ismét meghirdeti vers- és riportíró pályázatát a keceli iskola tanulói, valamint rajzpályázatát a helyi óvodák kisgyermekei és az iskola tanulói részére. Felnőttek írásait az „Erre is emlékezem…” pályázat keretében várják.

Benyújtási határidő: 2021. március 17.
Az eredményhirdetés április 12-én - a járványhelyzet alakulásától függően - személyesen vagy online közlemény útján lesz.

Részletek:
Vers-, riport- és rajzpályázatok
Erre is emlékezem…

Hazszamozás
Tisztelt Lakosság!

 
Kecel Város Önkormányzata már több alkalommal felhívta figyelmüket ingatlanjaik házszámtáblával történő ellátásának fontosságára. A házszámozás – amellett, hogy a házban lakók saját érdeke – jogszabályi kötelezettség is: törvény és helyi rendelet szerint is az ingatlantulajdonos felelőssége a feltüntetés.

Decemberben a Magyar Posta keresett meg minket, hogy a postai házhoz kézbesítést nehezíti – sok esetben lehetetlenné is teszi – a táblák hiánya. A posta a problémás ingatlanok címét összegyűjtötte és eljuttatta önkormányzatunk számára. Kérjük, hogy januárban a hiányzó házszámokat pótolják, mert azok meglétét februárban, a címek alapján ellenőrizni fogjuk.

Dr. Beros András jegyző

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2020

Elmarad a 2020-as FLORA

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató