Adó 1 százalék a TÉT!

ProfileTisztelt Szülők, Sportbarátok!

Kérjük, támogassák adójuk 1%-ával egyesületünket!

Minden felajánlást örömmel és hálával fogadunk!
Köszönjük!

Rendkívül nehéz megszerezni az alapműködéshez szükséges forrásokat is, nem beszélve a fejlődéshez nélkülözhetetlen anyagiakról, így minden felajánlott összeg kiemelt jelentőségű segítség a klub számára.

A személyi jövedelemadó-bevallás elkészítésekor adónk egy százalékát bármilyen plusz költség nélkül felajánlhatjuk valamely civil szervezetnek, míg egy másik 1%-ot valamelyik Magyarországon történelmiként elismert egyháznak, esetleg kiemelt költségvetési előirányzat számára ajánlhatjuk fel. A lehetőséggel azonban az adózóknak csak a fele él, ennek köszönhetően pedig évente több milliárd forinttól esnek el a civil szervezetek, amelyek sok esetben évről évre a túlélésért küzdenek.
A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A tévhitekkel ellentétben az adóbevallást készítő személy felajánlását a közvetítő szervezet (a Nemzeti Adó- és Vámhivatal) valóban eljuttatja a kedvezményezetthez, ezért senkinek nem kell attól félnie, hogy rossz helyre kerülne az általa felajánlott egy százalék.

A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja, ahelyett, hogy valamely civil szervezet vagy egyház segítségére lenne.

Az egy százalék adónak a felajánlása nemcsak hogy ingyenes, de különösebb fáradsággal sem jár, nem kell külön postára fáradni, vagy vaskos dokumentumkötegeket kitölteni, az adóbevallással együtt gyorsan és egyszerűen megteheti az adózó az egy százalékról szóló rendelkezést.
Kérjük, támogassák adójuk 1%-ával egyesületünket!

Egyéni vállalkozók február 25-ig, magánszemélyek május 20-ig tehetik meg az 1% felajánlását.

Kecel Futball Club

Név: Kecel Futball Club
Cím: 6237 Kecel, Fő tér 1.
Adószám: 18346709-1-03

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 253 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató